Uamea Paipa Faia Masini Gaosia Lelei

Uamea-Pipe-Making-Masini-Gaosiga-Malo

Faatasi ai ma le paipa tutusa le lautele ma le mafiafia, tutusa le mana o le gaosiga, o le saosaoa o le Uamea Pipe Making Machine i luga o le nofoaga e mafai ona vave pe tuai.

Pe a tutusa le masini uʻamea ma le fusi uʻamea, o le mea autu e aʻafia ai le saoasaoa o le uelo o le tele o le faʻagasologa o le uelo.Afai e le lelei le uelo, ta'e, undercuts, slag inclusions, infusion, ma isi mea e faigofie ona tupu.

Uamea-paipa-faia-Masini-Gaosia-Malo (1)

1. Le fa'ato'a ulufale: maualalo le fa'aogaina o le taimi nei, vave tele le fa'aogaina o le saosaoa, le fa'aogaina o fana uelo, ma isi mea fa'aletonu e pei o le le atoatoa.O le taimi nei uelo lelei ma le fetuunaiga sao o le tulimanu fana e mafai ona aloese mai le le atoatoa.

2. Faʻamaʻi ogaoga: i le taimi o le faʻafefeteina e le tagata lava ia, o le masini faʻatumu o le mamafa i totonu o le paipa e le mafai ona maua ai se puipuiga lelei, ma o le pito i tua o le weld o le a faʻamaʻiina;puipuiga le lelei o le vaitaele uʻamea ma le pito o le uaea uelo i le faagasologa o le uelo, po o le oxidation eleelea o le a foi

3. Faʻapipiʻiina o le paʻu ma le faʻaogaina o le tungsten: I le taimi o le faʻagasologa o le uʻamea, pe afai o le pito o le uaea uʻamea e tuʻu ese le sone puipuia o le argon i le taimi o le maualuga o le vevela, o le a faʻamaʻiina i le ea.Pe a toe uelo, o le pito o le uaea oxidized e le faamamaina ma auina atu i le liusuavai I totonu o le vaitaele, e faʻamasinoina e aofia ai le slag i le suʻega gau;afai o le umi o le tungsten electrode e tele tele, o le a le mautu le sulu uelo.A maeʻa le faʻaogaina o le tungsten electrode ma le uaea uʻamea poʻo le tungsten electrode ma le vaitaʻele uʻamea fetoʻai, e le faʻamutaina le uelo, e mafua ai le aofia ai o le tungsten.

4. Concave: I le faagasologa o le uelo, o le sulu e swings tele, ina ia le mafai ona faʻapipiʻi le vevela o le arc i le aʻa, e mafua ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi lea e maualalo ifo ai le pito i tua nai lo le pito i luga o le fasi suʻega.O le arc vevela o loʻo faʻapipiʻi i luga o le aʻa i le tele e mafai ai, ma sili atu le faʻaogaina o le uaea uʻamea e faʻaaogaina i le tulaga uelo i luga e aloese ai mai le concave.


Taimi meli: Mati-03-2022